AKTUELNO

Ne propustite film "Kloverfiled" večeras na Pink 2!

Gledaoce TV Pink večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje film Meta Rivsa "Kloverfild" (eng. "Cloverfield") sa Majklom Stal-Dejvidom, Lizi Kaplan, Džesikom Lukas, Majkom Vogelom, Ti Džej Milerom i Odet Enebl u glavnim ulogama.

Radnja filma se vrti oko snimka poslednjeg dana koji su Bet Mekentajer (Odet Enebl) i Rob Hokins (Majkl Stal-Dejvid) proveli zajedno, a koji predstavlja jedini snimak dela Mehetna "nekada poznatog kao Central park", u slučaju nazvanom "Kloverfild".

Na snimku je zabeležena žurka povodom Robovog odlaska u Japan, koju su u organizovali njegov brat Džejson (Majk Vogel), njegova devojka Lili (Džesika Lukas) i njihov prijatelj Hadson Plat (Ti Džej Miler).

Foto: www.imdb.com

Nakon svađe, Bet odlazi, a uobičajenu kućnu žurku prekida iznenadni zemljotres koji potresa ceo Menhetn. Na horizontu je eksplodiralavatrena lopta. Sve televizije objavljuju da se u blizini Ostrva Slobode prevrnuo tanker koji prevozi naftu, a kada Rob, Džejson, Lili, Hadson i Marlena (Lizi Kaplan) izađu iz stana na ulice Menhetna, ispred njih pada glava Kipa Slobode.

Foto: www.imdb.com

Konfuzija ustupa mesto panici dok ljudi posrću kroz mrak. Hadson, koji i dalje snima, slučajno beleži ogromno stvorenje nekoliko ulica dalje ruši zgradu Vulvort. I dok se ceo grad evakuiše, stvorenje svojim repom ruši Bruklinski most, ubijajući Džejsona i još nekoliko ljudi.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Rob preslušava poruku na telefonu koju mu je ostavila Bet, govoreći da je zarobljena u svom stanu i da ne može da se pomeri. Probijajući se kroz gužvu, Rob, Hadson, Lili i Marlena kreću ka njenom stanu. Menhetn se promenio, a Rob je spreman na sve da stigne do devojke koju voli.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite uzbudljiv i potpuno drugačiji film "Kloverfild" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Kloverfiled | Cloverfield

#Pink 2

#Televizija Pink

'