AKTUELNO

Ne propustite fantastičan ljubavni film večeras na Pink 2.

Na kanalu Pink 2 gledaoce večeras od 22 časa očekuje tinejdžerski ljubavni film "Plava laguna: Buđenje" (eng. "Blue Lagoon: The Awakening"), u režiji Mikaela Salomona, rađen po knizi "Plava laguna" i istoimenom filmu iz 1980. godine, sa Indijanom Evans, Brentonom Tvejtsom, Deniz Ričards, Kristoferom Etkinsom i Hejli Kjoko u glavnim ulogama.

Emalin Ema Robinson, najpopularnija devojka u srednjoj školi, i autsajder Din MekMulen (Brenton Tvejts) odlaze sa školskom grupom u Trinidad da izgrade školu za siromašnu decu i da se upoznaju sa ostvom.

Foto: www.imdb.com

Tokom žurke na brodu, Ema upada u vodu kada policija dolazi da izvrši raciju, a Din skače za njom da je spasi. Ema i Din ulaze u gumeni čamac kako ne bi upali u još veću nevolju sa policijom i odlaze na obližnje napušteno ostrvo.

Foto: www.imdb.com

Za to vreme, Emine roditelje Barbaru i Fila (Deniz Ričards i Frenk Džon Hjus) i Dinovog oca Džeka (Patrik St. Espri) obaveštavaju da su njihova deca poslednji put viđena na žurki na brodu i počinje potraga za njima.

Foto: www.imdb.com

Dok polako shvataju da ih možda nikada neće pronaći, Ema i Din iako nemaju ništa zajedničko, moraju da se oslone jedno na drugo kako bi preživeli. Zajedno uče da zapale vatru, da ulove ribu i pronađu hranu. Na početku postaju prijatelji, ali ubrzo to prerasta u vezu.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite neverovatnu ljubavnu avanturu "Plava laguna: Buđenje" večeras od 22 časa samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Pink 2

#Plava laguna: Buđenje | Blue Lagoon: The Awakening

#Televizija Pink

'