AKTUELNO

Urnebesan prikaz pravog značenja muškog prijateljstva u večerašnjoj komediji na Pink 2.

Scenarista i reditelj Džon Hamburg, u komediji „Volim te, čoveče“ (eng. I love you, man) iz 2009. godine, na urnebesan način otkriva pravo značenje muškog prijateljstva, a gledaoci će ovo ostvarenje imati priliku da vide na kanalu Pink 2 večeras u 20 časova.

Foto: www.imdb.com

Glavni junak priče je Piter Klejven (Pol Rad), uspešni agent za prodaju nekretnina koji odlučuje da se oženi devojkom iz snova, Zui (Rašida Džouns). Pošto je stavio verenički prsten na njenu ruku, on na svoj užas otkriva da nema nijednog dovoljno bliskog muškog prijatelja koga bi mogao da pita da mu bude venčani kum.

Foto: www.imdb.com

Tako se Piter upušta u seriju bizarni i neobičnih pokušaja da pronađe pravog prijatelja, sve dok ne sretne Sidnija Fajfa (Džejson Sigel), harizmatičnog čoveka koji voli zabavu - sušta Piterova suprotnost. Međutim, njih dvojica odmah uspostavljaju odličnu vezu i zbližavaju se toliko da Piterov odnos sa Zoi počinje da trpi.

Foto: www.imdb.com

Na kraju, on je primoran da bira između verenice i svog novootkrivenog “brata“, u priči koja na komičan način istražuje šta leži u srži muškog prijateljstva i šta zaista znači - biti prijatelj.

Foto: www.imdb.com

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.Autor: J. P.

#Film

#I Love You | Man (2009)

#Pink

#Pink 2

#Televizija Pink

'