AKTUELNO

Ne propustite akcije elitne vojne jedinice večeras na Pink 2.

Pink 2 vas večeras od 20 časova vodi od egipatskih pustinja, do dubokog leda polarnih ledenih pokrivača u akcionjoj avanturi iz 2009. godine "Dzi. Aj. Dzo: uspon Kobre" (eng. "G.I. Joe: The Rise Of Cobra") eksplozivnog reditelja Stivena Somersa, sa Denisom Kvejdom, Kristoferom Eklstonom, Čeningom Tejtumom, Marlonom Vejansom i Sijenom Miler u glavnim ulogama.

Foto: www.imdb.com

Jedan od najgledanijih američkih filmova 2009. godine prati elitnu jedinicu "Dži.Aj. Džo" koja mora da prenese tajno oružje kako ono ne bi palo u pogrešne ruke. Radi se o nanotehnološkom oružju – mikroskopskim robotskim napravama, koje ova dobro uigrana jedinica sa vrhunskom špijunskom opremom prenosi od egipatskih pustinja do večnog leda staraći se da dragoceni tovar sačuva od korumpiranog trgovca oružjem Destroa (Kristofer Eklston) i misteriozne organizacije Kobra, koja preti da ceo svet pretvori u haos.

Foto: www.imdb.com

Uz to, vojnici elitne jedinice se bore ne samo sa neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same Vlade, koja ih je proglasila izdajnicima.

Foto: www.imdb.com

Reditelj Stiven Somers, koji je potpisao globalne blokbastere "Mumija" i "Povratak mumije", ovim ostvarenjem je čitavu mitologiju najpatriotskijih akcionih likova katapultirao u blisku budućnost stvorivši jedinstvenu i moćnu akcionu avanturu. Okupivši međunarodnu glumačku ekipu sačinjenu od novih zvezda i veterana filmske industrije zajedno sa vrhunskim filmskim umetnicima, Somers stvara priču o heroizmu protiv terorizma – ultimativnom dobru protiv najgoreg zla.

Foto: www.imdb.com

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

#Film

#G.I. Joe: The Rise Of Cobra - Dzi. Aj. Dzo: uspon Kobre

#Pink 2

#Televizija Pink

#TvPink

'