AKTUELNO

Zadovoljna je svojim nastupima i plasmanom.

Lana Vučenović iz Beograda jedna je od kandidata koji su čvrsto zagazili u peti krug najgledanijeg muzičkog takmičenja za najmlađe, "Pinkove zvezdice". Ona je vrlo zadovoljna svojim dosadašnjim plasmanom, ali se nada da će imati prilike da pokaže svoj napredak.

Ovo je jedna zabava, mnogo je lepo sve ovde. Osećam se lepo na sceni i zadovoljna sam svim nastupima. Naravno, uvek može bolje, ali ja sam zadovoljna. Pokazala sam šta mogu, a mislim da mogu i još više. Naravno da bih volela da se nađem u superfinalu, ali ne razmišljam toliko o tome, želim samo da dostignem što veći uspeh u ovom takmičenju - bila je iskrena ona.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Interpretacija svake pesme zavisi mnogo od toga kako je deca doživljavaju i koliko uživaju u tome što rade. Lana je otkrila da joj pri izboru pomaže nastavnica pevanja, ali da se uvek vodi time šta milionski auditorijum voli da sluša.

Sa mnom bira pesme moja profesorka pevanja Bojana Mašković i, da, biram pesme koje će se dopasti publici. Da budu atraktivne -  rekla je Lana.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Lana je za naš portal ispričala i da je u muzičkom svetu bila i kad je bila mlađa. Naime, ona je pohađala džez balet, a sada se u potpunosti posvetila pevanju i želi da se time bavi u daljem životu.

Bavila sam se džez baletom tri godine, sada samo pevam. Svoju karijeru definitivno vidim u pevanju - kaže ova takmičarka.

Foto: TvPink Printscreen

Da ovaj muzički program prvenstveno pruža mnogo novih poznanstava, zabave, iskustva, druženje saglasna je i ova Pinkova zvezdica, koja se sa kandidatima koje je upoznala na takmičenju druži i privatno.

Sa Leonorom Gaši se stalno čujem, kao i sa Emilijom Mitrović. Sa drugarima iz škole pevanja sam stvarno u super odnosima - rekla je ona sa osmehom na licu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pročitajte još: PINKOVU ZVEZDICU VEĆ SMATRA KOLEGOM! Saša Kovačević ODUŠEVLJEN petogodišnjim Ljubom, ono što mu je poručio PAMTIĆE DOVEKA! (VIDEO)

Ne propustite nastup osmoro najtalentovanijih mališana koji su prošli u peti krug, a koji će vam se predstaviti sa po dve pesme. Ova emisija će se emitovati na Televiziji Pink u petak nakon 21:30h.

D. B.

#Lana Vučenović

#Pinkove zvezdice

'