AKTUELNO

Luka se i dalje oseća čudno kada vidi sebe na televiziji.

Ovog petka u drugoj emisiji šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice" gledaoci će videti i nastup Luke Škibole, trinaestogodišnjeg dečaka iz Sombora, koji će se predstaviti pesmom "Svatovi", grupe "Biber".

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Iako se, kao i svi, nada pobedi u ovom šou programu, Luka smatra da to nije najvažnije u "Pinkovim zvezdicama".

Ovo takmičenje je za mene velika zabava. Došao sam da pokažem šta znam i da se dobro zabavim sa drugarima, a pobeda mi nije najbitnija - rekao je Luka.

On nam je otkrio i koji trenutak za njega bio najbolji u dosadašnjem takmičenju.

Najlepši momenat za mene je kada sam bio u baražu, i kada su mi rekli da sam prošao dalje. To je za mene bio najbolji trenutak - kaže ovaj talentovani trinaestogodišnjak.

Iako je do sada obraćao pažnju isključivo na pevanje, Luka smatra da je scenski nastup i te kako bitan.

Srećan sam što su plesači uz nas, jer sve na sceni izgleda mnogo lepše neko kad smo sami na bini. Mislim da je i scenski nastup nešto što je veoma bitno, ali ja obraćam više pažnju na pevanje, jer mi je to u ovom takmičenju važnije. Mada, što više krugova prolazi, sve je bitniji i taj celokupan nastup - objašnjava Luka.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

On ističe da je zadovoljan svojim nastupima, ali da mu je i dalje neobično kada gleda sebe na televiziji.

Veoma mi je čudno kada vidim sebe na televiziji, nisam navikao. Ali sam zadovoljan svojim nastupima i kako to izgleda na kraju. Zadovoljna je i moja okolina, svi kažu da sam dobar i misle sve najbolje o mom učešću - kaže Luka za kraj.

Pored Luke, videćete još talentovane dece, zato ne propustite drugu emisiju šestog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 30. marta od 21:45 časova samo na TV Pink!

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Autor: M. Đ.

#Luka Škibola

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'