AKTUELNO

Petar je prezadovoljan svojim dosadašnjim plasmanom i uvek se trudi da napreduje.

Iz kruga i krug broj takmičara koji nastavlja takmičenje u najgledanijem muzičkom programu za decu "Pinkove zvezdice" je sve manji. No, to ne važi i za mladog Podgoričanina Petra Bulatovića koji je hrabro zagazio u sedmi krug. On se predstavio pesmom Lapsus benda, "Lažo", a njegov nastup videćete u petak 30. marta od 21:45 časova na TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Za portal Pink.rs je otkrio kako on doživljava ovaj zabavni program koji mu je pružio veliku šansu da pokaže svoj talenat.

Pinkove zvezdice za mene predstavljaju jednu veliku školu, da naučim da pevam, da steknem jedno veliko iskustvo, da se družim, to je i najbitnije, da se zabavimo - rekao je Petar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako kaže da je vrlo zadovoljan svojim dosadašnjim plasmanom, zabavom i prijateljima koje je stekao tokom takmičenja, evo šta za njega predstavlja najbolji trenutak u ovom takmičenju.

Kada izlazim na scenu, aplauzi, ljudi, atmosfera, to mi je najlepši momenat - otkrio je on.

Svi takmičari koji su došli do petog kruga mogli su da iskuse čar plesača na sceni. Petar ne krije oduševljenje da to upotpunjava njegov nastup i čini ga zanimljivijim.

Scena sigurno izgleda bolje, moćnije. Meni je mnogo lakše, jer popunjava prostor na sceni. Lepše je sve - bio je zadovoljan Petar.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Mnoge Zvezdice su na sceni, osim pevačkog talenta, pokazale i kompletan scenski nastup, što je i te kako bitno i Petru.

Kada sam na sceni vodim računa i na svoje pevanje, ali i da moj scenski nastup izgleda kako treba. Pevač treba da bude kompletan i da ima sve što je potrebno za jedan nastup - rekao je ovaj tinejdžer.

Foto: TvPink Printscreen

Petar je otkrio da jedva čeka da gleda svoje, ali i snimke nastupa drugih takmičara, jer kako kaže na "tuđim, ali i svojim greškama se uči".

Jedva čekam da gledam svoj nastup, i ne samo svoj, već i nastupe svih drugara. Pratim Pinkove zvezdice sve četiri sezone. Nekako mi je čudno kada sebe gledam, ali pomaže mi jer vidim šta nije, a šta jeste valjalo i da mogu sve da popravim - objašnjava Petar.

Ova Pinkova zvezdica je izuzetno zadovoljna svojim dosadašnjim plasmanom, kao i svi iz njegove okoline.

Svi uglavnom pozitivno komentarišu moje nastupe. Skreću mi pažnju na neke stvari koje im se nisu dopale ili jesu, i tako sam sebe popravljam - rekao je za kraj Petar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: D. B.

Petra, ali i još trinaest sjajnih takmičara videćete u drugoj emisiji šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak, 30. marta od 21:45 časova samo na TV Pink.

Pročitajte još: ON SE NAJVIŠE OBRADOVAO PLESAČIMA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Mario: Sada su nam nastupi MAGIČNI, KAO NA FILMU! (VIDEO)

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'