AKTUELNO

Svojim nastupima ostaviće vas bez reči!

Gledaoci će i večeras imati priliku da provedu još jedno magično veče uz talentovane klince u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice". Njih četrnaestoro povešće vas na put oko sveta svojim izborom pesama, a uz njih na sceni će se naći i plesači, koji će upotpuniti ugođaj.

Foto: Printscreen Youtube

Dražen Baković će u ovonedeljnoj emisiji dotaći i one emocije za koje ste mislili da ne postoje, kroz interpretaciju veoma zahtevne Luisove pesme "Ne kuni me, ne ruži me majko".

Foto: Printscreen Youtube

Kultnu baladu grupe "Foreigner", "I Want to Know What Love Is" ovog petka otpevaće sjajna Ivana Dimkovski, a žiri nije mogao da pronađe reči kojima bi opisao njen nastup.

Foto: Printscreen Youtube

Ljiljana Plavšić otpevaće pesmu Tonija Cetinskog "Kao u snu" i još jednom pokazati svu raskoš svog talenta.

Foto: Printscreen Youtube

Pored njih, ovog petka će se milionskom auditorijumu predstaviti i Fani Trančeva, Sara Simić, Leonora Gaši, Sara Milivojević, Mario Krastev, Isidora Begović, Lana Vučenović, Luka Škibola, Emma Uvalić, Petar Bulatović i Sara Gigova.

Ne propustite i ove večeri najbolju žurku na Balkanu u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice"  od 21:45 časova na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'