AKTUELNO

Luka je izuzetno zadovoljan svojim dosadašnjim napretkom i plasmanom.

Nastup četrnaestogodišnjeg Luke Utvića iz Niša publika u regionu imaće priliku da gleda ovog petka u prvoj emisiji šestog kruga najpopularnijeg šou programa "Pinkove zvezdice", kada će otpevati pesmu "I Don't Wanna Miss a Thing" grupe "Aerosmith".

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Luka je zadovoljan svojim dosadašnjem učešćem u "Pinkovim zvezdicama" i time što je stigao da šestog kruga.

Ovo takmičenje je za mene jedna velika avantura, sve u mom životu je nekako lepše od kad se takmičim u "Pinkovim zvezdicama" - kaže Luka.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Za četrnaestogodišnjeg Nišliju svako snimanje predstavlja veliko iskustvo, ali i zabavu.

Na svakom snimanju doživim neki lep trenutak, veoma je teško izdvojiti najlepši. Ipak, druženje sa ostalim takmičarima je svakako jedan od najlepših momenata - rekao je Luka.

Od prethodnog kruga, na sceni imaju i podršku plesača, te Luka smatra da je to ono što njihove nastupe čini kompletnim.

Presrećan sam zbog plesača, oni daju potpuno novu dimenziju našim nastupima. U prvih nekoliko krugova sam obraćao pažnju samo na pevanje, ali sam shvatio da to nije potpun nastup, da moram da uključim i neki scenski pokret. To mi je pomoglo da budem još bolji - kaže Luka.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je već gledao sebe na televiziji kada se prethodni put takmičio u "Pinkovim zvezdicama", Luka kaže da i dalje s nestrpljenjem iščekuje svako svoje pojavljivanje.

Kada gledam sebe na televiziji, može se reći da sam ponosan, ali uvek sebi nađem neke greške. Naravno, te greške ispravim već u sledećem nastupu - objašnjava ovaj talentovani četrnaestogodišnjak.

Za kraj, pitali smo Luku kako njegova porodica, prijatelji, ali i sugrađani komentarišu njegovo učešće u "Pinkovim zvezdicama".

Ljudi iz moje okoline su srećni zbog mene, javljaju mi se na ulici, zovu me. Sve u svemu, zadovoljni su time dokle sam došao i koliko sam napredovao u "Pinkovim zvezdicama" - kaže Luka.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Osim Lukinog, videćete nastupe još trinaestoro fenomenalne dece, zato ne propustite novo izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 23. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'