AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija televizija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa skoro 1.100.000 gledalaca, centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emiisja svih komercijalnih emitera, dok je „Popodnevni dnevnik“ pratilo čak 21 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink

Novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ sinoć je gledalo više od 1.000.000. gledalaca, te se upisala na listu najgledanijih TV formata.

Foto: Logo

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika je u popodnevnom terminu pratila emisiju „Pitanja gledalaca“, dok je 22 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink