AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih televizija uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je odlikovanja zaslužnim građanima, a direktan prenos na televiziji Pink pratilo je 15 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

“Ami G Show” je i sinoć bio bez konkurencije – sa više od 1.000.000 gledalaca autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je drugo mesto na listi najgledanijih TV formata! Na istu listu upisala se i kratka forma vesti o poznatima „Ekskluzivno“.

Foto: Pink.rs/STUD1ONE

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Milionski auditorijum je i tokom jučerašnjeg dana pratio dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja, čak 25 odsto auditorijumaje bilo uz žurku u nagledanijem rijalitiju na ovim prostorima, dok je emisija „Uspomene“ ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink