AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji! Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Ekskluzivni intervju sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem uživo iz Brisela je sa neverovatnih 21 odsto auditorijuma zauzeo 4. poziciju na listi nagledanijih TV formata u danu.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Ekskluzivno“ i „Premijera“.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 17 odsto gledalaca pratilo je emisiju „Izbor potrčka“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink