AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Poslednjeg dana juna, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Na ceremoniji 58. najplemenitiji podvig godine "Večernjih novosti" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u ime Republike Srbije, dodeljena je zlatna plaketa za najplemenitiji podvig godine, a direktan prenos je na televiziji Pink pratilo 14 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih formata su se u danu iza nas upisale i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Jučerašnji dan obeležila su i dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisiju „Uspomene“, dok je 20 odsto publike pratilo „Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink