AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Novu nedelju televizija Pink je započela kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 19 odsto udela u gledanosti bila najgledanija televizija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila neprikosnevni lider u kategoriji ženske publike u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“ uz koji je bilo neverovatnih 29 odsto gledalaca, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa više od 1.000.000 gledalaca, „Novo jutro“ je u danu iza nas bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika bila je sinoć uz „Izbor potrčka“, dok je 25 odsto auditorijuma, odnosno svaki peti gledalaca, bio uz „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink