AKTUELNO

Đoganijeva smatra da je Miljković završio vezu sa njom na najgori mogući način.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći će moći da prati emisiju "Pitanja novinara" u kojoj će predstavnici sedme sile postavljati intrigantna pitanja na koja će zadrugari odgovarati.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je prvo pitanje uputio Luni Đogani, a ono se odnosilo na to kako se oseća povodom javnog raskida veze sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je izjavio za crnim stolom da raskidate i da više nema povratka. Kako si se ti u tom trenutku osećala i kako si gledala na taj njegov potez - upitao je Darko Lunu.
Osećala sam se odvratno. Nisam očekivala da će na taj način da završi sa mnom. Pitala sam se na koji način da mu priđem. Mislim da je to bio najgori mogući način da se raskine za stolom. Ako on misli da je to ispravno, to je njegova stvar. Ja njega danima ne mogu da prepoznam, to nije čovek u koga sam se ja zaljubila - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, upitao blogerku kako komentariše to što je Marko rekao da je Luna zaslužila da on sa njom raskine za crnim stolom.

Ne mislim da sam bila loša devojka. Volela sam ga i poštovala. Tako uvek i završim kao što sam završila i sad. On to kaže jer ne želi nikada da prizna svoje greške. Meni je samo on u glavi bio i samo sam njega gledala. Ne mogu više da pričam - rekla je Đoganijeva sa knedlom u grlu i zamalo zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TUGOVALA POSLE PRIČE O MARKU! Đoganijeva sela na prag Bele kuće, pa se SETILA ANABELE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'