AKTUELNO

On joj je pomogao da snimi prvi singl, ona mu vratila na najgori mogući način!

Čini se da učesnica ''Zadruge'' Teodora Džehverović nikako ne može da ostane verna muškarcu sa kojim je u vezi, a osim što je u rijalitiju prevarila bivšeg dečka Kristijana Ipšu sa Anđelom Rankovićem, sličnu stvar je uradila i prethodnom momku.

Naime, Teodora se nekoliko godina zabavljala sa dečkom koji joj je pomogao da započne samostalnu karijeru, a ona mu je ''vratila'' tako što ga je prevarila.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen/Printscreen Instagram

- Teodora je počela da se zabavlja sa tim momkom kada je imala 16 godina i bili su uveliko u vezi dok se ona takmičila. Sve je prošao sa njom, i audicije, i njeno, ispadanje iz takmičenja, ali i one lepe trenutke kada je postigla prvi uspeh i ušla u grupu. Pomogao joj je i da snimi prvi samostalni singl i uvek je bio njena najveća podrška. Njih dvoje su se mnogo voleli i imali su ozbiljne planove za budućnost - kaže dobro upućen izvor u tu priču i otkriva da je Teodora u njemu imala veliku podršku.

Foto: TvPink Printscreen

- Bili su skoro tri godine u vezi, a Teodora se čak i preselila kod njega. Iako je nekoliko godina stariji od Teodore, njena porodica ga je mnogo volela i podržavala je tu vezu, jer je dečko veoma ozbiljan i odgovoran. Dobro zarađuje, a i bavi se poslom koji je povezan sa javnom scenom, i upoznao je Teodoru sa mnogim ljudima koji su joj pomogli na početku karijere. Ni njegova podrška, pogotovo finansijska, nije izostajala, a koliko novca je uložio u Teodorinu karijeru, to samo on zna - kaže izvor.

- Sa druge strane, njegova porodica nije bila oduševljena Teodorom, ali se nisu mnogo mešali u izbor svog sina. Nekoliko puta su ga samo savetovali da bude oprezan i da ne troši toliko novca na svaki hir svoje devojke. Međutim, on ih nije mnogo slušao, a kada je Teodora izbačena iz grupe, bio je odlučan u nameri da joj po svaku cenu pomogne da snimi novu pesmu - kaže izvor i otkriva da su nakon toga počeli njihovi problemi.

Foto: TvPink Printscreen

- On joj je platio singl "U četiri oka", a ona mu je vratila na najgori mogući način. Samo nekoliko meseci nakon što je izašla Teodorina pesma, dečko ju je uhvatio u prevari. I to bukvalno - zatekao je Teodoru u krevetu sa drugim momkom. Nastao je potpuni haos i užasna svađa između njih dvoje. Pale su teške reči, a dečko danima nije mogao da shvati šta se desilo - kaže izvor i nastavlja:

Foto: Ivan Dobričić

- Kada su se malo stišale strasti, Teodora je po svaku cenu htela da se pomiri sa njim. Čak ga je ubeđivala da ga nije prevarila, iako je on sve video svojim očima. Ta veza je potrajala još koju nedelju i raskid je oboma teško pao, a Teodora je tada tugu lečila alkoholom. Često se opijala, što je njenom bivšem momku bilo neprihvatljivo. Definitivno su raskinuli kada je jedne noći mrtva pijana došla u njegov stan i lupala na njegova vrata. Nije hteo da je pusti unutra, ali ju je odveo kući i njenoj majci poručio da povede računa o ćerki - kazao je na kraju izvor.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#dečko

'