AKTUELNO

Pogodio je način na koji je raskinuo sa njom u "Zadruzi 2".

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", gost je voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" koji sa njom razgovara o svim aktuelnostima.

Foto: Pink.rs/M.Popović

U emisiji je pušten prilog razgovora koji su u "Zadruzi 2" obavili Luna i Aleksa Savić nakon raskida i žestoke svađe koju je ona imala sa Markom Miljkovićem, a pre toga ga je Đoganijeva posmatrala dok spava.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je poslednji dan. Toliko je emocija bilo u meni, i besa i tuge. Bila sam sigurna da je to kraj, poznavajući Marka, bila sam sigurna. Otkriću nešto, snimila sam drugu pesmu, koja je vezana za priču u "Zadruzi 2". Žena koja mi je pisala tekstove me je pratila, kada me je Marko ostavio pred kraj pogodilo ju je to i napisala mi je pesmu. Kao da sam je ja pisala. Pevala sam tu pesmu i toliko sam bila i ljuta i besna i tužna. To se čulo u mom glasu kada sam pevala. Kada sam mu pustila pesmu, on je bio oduševljen. Kada čujemo tu pesmu, onda mu prebacim, a on kaže da neće o "Zadruzi". Pokušavamo da to ostavimo iza sebe. Kao da ništa od toga nije bilo. Nema potrebe da se vraćamo na to - otkrila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

'