AKTUELNO

Đoganijeva je istakla da će ostati dostojanstvena i neće plakati.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Luna Đogani i Marko Miljković su tokom jučerašnjeg dana raskinuli svoju ljubavnu romansu, a Marija Kulić je želela da zna razlog njihove svađe, kao i to kako se blogerka oseća nakon raskida.

Foto: TvPink Printscreen

Iz kog je razloga si se posvađala sa Markom. Da li je to prolazno ili definitivno? Da li će doći do pomirenja? - upitala je Marija Lunu.
Ja sam po Markovom mišljenju malo više laprdala sinoć, ispalo je da sam ja protiv njega. Mi se definitivno ne razumemo, nemamo zajednički jezik. Za nas dvoje nema budućnosti. Teško mi je, ali će me proći, jer neću da dozvolim da plačem zbog nekoga, niko nije vredan mojih suza. Ne želim da me moji roditelji takvu gledaju, oni to nisu zaslužili. Što se tiče Marka, krivo mi je što on nije zapravo ono što sam ja očekivala. Tih mesec dana su bili totalno nebitni, jer su očigledno ova tri dana bila jača od svega toga. On nije bio srećan, a ja sam bila srećna, to je razlika. Šta će biti dalje, ne znam, neću da prognoziram. Hoću da živim ovde kao da nisam bila u vezi sa njim. Imam svoj cilj, da izađem odavde normalna i da spasim ono što sam uništila prošle sezone. Ja ovog dečka volim i naravno da ću plakati, i naravno da boli, ali će proći - pričala je Luna sa knedlom u grlu.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je ovo Đoganijeva pričala zamalo nije zaplakala, a Miljković je sve vreme ćutao i nije dizao pogled o stola.

Pročitajte još: NE MOGU DA BUDEM SA TAKVOM OSOBOM, ZGROŽENA SAM: Luna progovorila o raskidu sa Markom, pa briznula u plač! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'