AKTUELNO

Đoganijeva smatra da je Miljković planski raskinuo sa njom.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Na narednom snimku prikazana je rasprava Lune Đogani i Marka Miljkovića kada ju je on prekoreo jer često spominje bivše momke tokom boravka u rijalitiju. Prema rečima blogerke, ovo je jedan od retkih razgovora koji su prošli u miru.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je Marko u koga sam se ja zaljubila. On u meni budi tu mirnoću. Ovo je jedna od naših rasprava gde je lepo i staloženo pričao sa mnom - pričala je Luna.
Vrti iste uvrede u krug. To ti je Luna katastrofa. Onda dođe utorak i ona meni kaže kako ja flertujem sa Majom - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Moja v*gina ti nije dovoljna čim gledaš u drugu devojku. On se javno popišao po meni i raskinuo je sa mnom - pričala je besno Luna.

Nakon toga je Luna priznala da je Marko smišljeno odigrao ovaj potez i da je ne voli, ali i da je izjeda crv sumnje da ju je Miljković ostavio zbog bivše devojke koja je trudna.

On mene ne voli, on se sa mnom igra. Njemu je ovo zanimljivo Od onog dana kada je saznao da mu je bivša devojka trudna. To ga je možda poremetilo, možda je samo tražio razlog da raskine sa mnom - pričala je Luna, dok ju je Marko ćutke slušao.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'