AKTUELNO

Izbo devojku sedam puta, a potom presudio sebi! Kraljevo je i dalje u šoku zbog stravičnog zločina.

U porodičnoj kući u Pečenogu, nadomak Kraljeva, pronađen je obešen Aleksandar T. (26), a u blizini njegova devojka Anđela S. (22) sa više ubodnih rana nanetih najverovatnije nožem.

Foto: TvPink Printscreen, RINA/Privatna arhiva

Devojka je operisana, trenutno je stabilno i njeno stanje se prati.

U kući su zatečene nezapamćene scene partnerskog nasilja, a meštani sela ne mogu da veruju da se ovako nešto dogodilo.

Ovaj krvavi pir odigrao se u kući Aleksandrovog pokojnog dede, u kojoj niko nije godinama stanovao. Na ulasku u nju su razbacane stvari, otvoren ormar, fioke bačene na dvosed. U drugoj sobi na kauču i dalje su vidljivi tragovi zločina. Krvi je bilo po jastuku, a krevet je bio rasparan od ubadanja nožem! Najveća lokva krvi bila je pored kreveta gde je Anđela ležala.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ovo su Aleksandar i Anđela! Odveo je u NAPUŠTENU KUĆU, IZBO, PA SE OBESIO! Zločin je najavio njenim roditeljima!

Devojka je imala sedam ubodnih rana, ali je davala znake života i hitno je prebačena u Kraljevačku bolnicu. Prema rečima lekara, Anđela je imala teške telesne povrede, a sada je stabilno, ali i dalje u životnoj opasnosti.

Kako saznajemo, Aleksandar je neposredno pre zločina pozvao roditelje devojke i rekao da će ubiti nju i sebe. Na taj način su uspeli da je pronađu, budući da je kuća napuštena, a da u neposrednoj blizini niko ne živi.

Aleksandar je, kako za Pink kažu meštani, živeo sa majkom u Kraljevu, a sudeći prema fotografijama s društvenih mreža, voleo je provode, a poslednja njegova objava će vas naježiti.

Foto: Printscreen Facebook

Naime, on je objavio selfi na kojem je sebi dodao đavolske rogove i napravio crvene zenice uz komentar: „Zlo u očima!“ Kao da je naslutila krvavi pir jedna prijateljica prokomentarisala je fotografiju rečima:“Svako ubija onog ko voli!“

#Kraljevo

#Samoubistvo

#Ubistvo

'