AKTUELNO

Građani ovog beogradskog naselja su u šoku zbog stravičnog zločina.

Kako tvrde izvori bliski istrazi, Milan Vićentić (33) iz Beograda koji je u nedelju ujutro zaklao majku Ljubinku (51) u stanu u beogradskom naselju Mirijevo , a potom go i krvav pošao u policiju, bio je jezivo hladnokrvan tokom uviđaja.

- Ona sad ide u raj, a uskoro ćemo otac i ja za njom - rekao je Milan, dok je sa lisicama na rukama gledao u leš izmasakrirane majke.

Policija je u nedelju oko pet sati ujutro dobila prijavu od građana da se neko šeta po naselju go i sav umazan krvlju. Patrola mu je pošla u susret, a ispostavilo se da je Vićentić sam krenuo u stanicu da se preda.

- Budući da je bio sav unezveren, policajci su jedva od njega izvukli kako se zove i gde stanuje – rekao je izvor za medije.

Kada se patrola sa Vićentićem popela do njegovog stana, tamo ih je zatekao jeziv prizor.

Foto: Pink.rs

– Videli su telo unakažene žene u sobi. Njen leš je bio sav obliven krvlju i videlo se više rana od noža. Spavaćica joj je bila pocepana, a rane po rukama su ukazivale da se grčevito borila za život. Čim su to policajci videli, stavili su mu lisice i javili pretpostavljenima da se desilo ubistvo – dodao je izvor.

– Kada je rekao da njegova majka ide u raj, i da će on i njegov otac uskoro za njom, zvučao je kao da je hteo da kaže da je ubistvom spasio majku od ovozemaljskog života, poslavši je u raj. Prema prvim rezultatima istrage, on je kobne noći sa nožem otišao u majčinu sobu, a zatim joj je iscepao spavaćicu, zadao joj brojne udarce po telu i na kraju joj prerezao vrat – rekao je izvor.

Zbog svog psihičkog stanja, Visentić nije mogao da da izjavu u policiji, pa je odvezen na VMA, a potom je vraćen u ćeliju.

– Istraga će utvrditi da li se radi o psihički bolesnoj osobi ili je potegao nož pod uticajem nekih narkotika ili na nagovor sekte. Čeka se i toksikološki nalaz krvi kako bi se utvrdilo da li je uzimao nešto pre zločina – navodi sagovornik.

I. P.

#Beograd

#Mirijevo

#Nož

#Policija

#Ubistvo

'