AKTUELNO

Nakon što je Dušan P. (34) svoju bivšu devojku Violetu J. (19) izbo nožem više od 15 puta u njenoj kući, držeći i dalje nož kojim ju je povredio seo je sa njom i njenim ocem u automobil i zajedno su krenuli ka Domu zdravlja. Nesrećnica je usput preminula, a on je otišao kući i pokušao da se otarasi noža.

Jeziv zločin dogodio se jutros oko 7 sati, kada se Violeta vratila kući iz noćne smene. Dušan se ranije ušunjao u njenu sobu rekavši njenim roditeljima da želi da je iznenadi. Kada je stigla, umesto iznenađenja, zadobila je više od 15 uboda po celom telu, a najviše po stomaku i vratu.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kada su Violetini roditelji čuli krike i zapomaganje, otišli su u sobu i zatekli svoju ćerku okrvavljenu. Njen otac ju je odmah stavio u automobil i uputio se ka Domu zdravlja. Sa njima je u isto vozilo ušao i Dušan, sve vreme u rukama držeći isti nož kojim je ubio!

Zatim je, kada su stigli ispred zdravstvene ustanove, otišao svojoj kući koja je u blizini, i na stolu ostavio oružje. Videvši to, Dušanov otac je odmah pozvao policiju koja ga je uhapsila.

Nesrećna devojka, od zadobijenih povreda, preminula je na putu do lekara...

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kao što smo već pisali, Dušan je dan ranije svom ocu kazao da će se izbosti, upravo tim istim nožem. Strahujući za život svog deteta, čovek je otišao u policijsku stanicu i ispričao šta se dogodilo ali je, kada su kasnije policajci došli pred njegova vrata, kazao da se sin smirio i da spava. Međutim, ispostavilo se da to nije tačno.

Dušan je nekoliko sati kasnije, prema nezvaničnim informacijama, popio nekoliko bensedina i svom ocu kazao: "Imam još neki posao da uradim, nisam sve završio" i uputio se ka Violetinoj kući.

Prevario je Violetine roditelje, ušunjao se u sobu i čekao da se nesrećna devojka vrati s posla. Kada je ušla u svoju sobu, započeo je krvavi pir.

Foto: TV Pink Printscreen

"Mislim da je planirao da je ubije"

Ispred Violetine kuće, okupili su se rođaci i komšije. Svi su u šoku i ne mogu da veruju šta se desilo. Nije im jasno da li je Dušan došao s namerom da ubije bivšu devojku ili je reč o svađi koja se krvavo završila.

- S obzirom da je ciljao u vratnu aortu, da je udari tu, mislim da je ciljao da je ubije. Ali nisam sigurna - rekla je vidno uznemirena Violetina strina Gordana.

Doveo drugarice na sastanak, ona ga ostavila

Foto: Facebook Printscreen

Inače, njihovom raskidu koji se dogodio u septembru prethodio je jedan susret nakon kog je Violeta odlučila da ga ostavi. Navodno, on je doveo drugarice sa sobom na sastanak, na šta je Violeta ljubomorno reagovala i ostavila ga.

Podsećanja radi, ubica je u petak uveče automobilom koji je vozio pod dejstvom alkohola napravio karambol u Koceljevo. Potom su usledile pretnje da će se ubiti, a onda i gnusan zločin.

#Nož

#Ubistvo

'