AKTUELNO

Nakon monstruoznog zločina, presudio je sebi. Motiv za ubistvo je namera njegove supruge da ga ostavi.

Francuski policajac ubio je danas hicima iz pištolja svoju suprugu i njihovo dvoje dece, uzrasta tri i pet godina, na peronu železničke stanice u gradu Noajon na severu Francuske, a potom je i sebi oduzeo život, saopštile su vlasti.

Juče je policija intervenisala u njihovom domu zbog porodične svadje, a žena je tada policajcima rekla da namerava da napusti svog supruga, prenosi AFP.

TUGA! Mladić se obesio jer je OSTAO BEZ POSLA?

Tužiteljka Viržini Žirar rekla je danas novinarima da je suprug bio "savršeno miran" i nije imao nikakvih zamerki što je sused danas povezao njegovu suprugu i decu na železničku stanicu, ali kada su oni danas stigli na stanicu, suprug se iznenada pojavio i otvorio vatru na njih.

Pucnjavi je prisustvovalo i treće dete, petogodišnja devojčica koja je bliznakinja jednog od dvoje ubijene dece, ali je ona ostala nepovredjena

- Napadač je policajac koji radi u Parizu i koji nije mogao da prihvati nameru svoje supruge da ga napusti - rekla je tužiteljka.

Sa policajcem je, u trenutku kada je otvorio vatru na svoju porodicu, bio još jedan muškarac, koji je pobegao kada je on izvršio samoubistvo i policija ga goni.

#Otac

#Ubistvo

#deca

#Žena

'