AKTUELNO

Bliski prijatelji su se potresonom porukom oprostili od nesrećne žene koju je ubio bivši dečko, a potom presudio sebi.

Ubistvu i samoubistvu prethodila je i dugogodišnja tortura koju je nasrećna žena trpela od svog tadašnjeg dečka.

- Anđele moj, ni reči ni slova ne mogu da iskažu bol i tugu što si nas prerano napustila – ovim rečima se na Fejsbuk profilu od Miroslave Stojaković (46) oprostila njena bliska prijateljica. Podsećamo, Miroslavu je u nedelju popodne ubio njen bivši dečko policajac Miloš J. u Zemun Polju.

Foto: Jovan Jovanović

Bol i tugu zbog gubitka prijateljice nije mogao da sakrije niko ko ju je poznavao, a kako je navela drugarica ubijene žene, Miroslava je bila veliki borac.

-Znam da si otišla u raj. Bol i tugu i pre svega prijatelja kao što si ti nikada iz srca neću izbrisati. Ono naše uvek, moja Mimi. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja. Mimi moja, tvoj osmeh uvek ću pamtiti i nesebičnu borbu za opstankom na ovoj zemlji – napisala je njena prijateljica u potresnoj objavi povodom ubistva Miroslave.

Komentari šokiranih lica su se nizali jedan za drugim, a svaki od njih se ticao dobrote ubijene žene i njene velike borbe za život.

- Bila je čovek, veliki. Majka i borac. Ne mogu prihvatiti da nas je napustila. Tako je srećna pre par dana bila. Humana duša bila i ostala, ali vreme nažalost ne možemo vratiti- kazala je njena drugarica.

Kako su rekle komšije – bila je veoma dobra žena, a njen dečko ju je maltretirao.

- Bili su godinama u vezi, u poslednje vreme taj odnos je bio buran. On joj je pretio, uhodio je, bili su na sudu zbog pakla koji su preživeli. Često nam je govorila "Ubiće me jednog dana“, i eto, na kraju je monstrum ubi- rekle su komšije.

ISPLIVALA MRAČNA ISTINA o policajcu koji je ubio ljubavnicu u Zemunu: Njegova žena je živela u PAKLU

#Policajac

#Ubistvo

#Zemun

'