AKTUELNO

Samo mesec dana nakon prve posete, Dom „Stanko Paunović“ posetili su Sanja Lakić i Mladen Bošković, narodni poslanici i tom prilikom uručili donaciju u vidu životnih namernica.

„Naše obećanje koje smo dali pre mesec dana ovde u Domu „Stanko Paunović“ nije ostalo mrtvo slovo na papiru. Nakon donacije igračaka, danas smo donirali životne namirnice za kuhinju doma. Ali nije samo to bio povod našeg ponovnog dolaska u Negotin. Proveli smo dan sa Negotincima kojima smo uručili prigodne poklone a negotinskoj biblioteci doneli donaciju od nekoliko stotina knjiga.“ istakla je Lakićeva.

Poslanici su se upoznali i sa radom uspešnih negotinskih preduzetnika, posebno vinogradara i vinara imajući u vidu značaj unapređenja poljoprivredne proizvodnje i podršku koju kroz subvencije obezbeđuju država i lokalna samouprava.

Foto: Privatna arhiva

„Trudimo se da pomognemo koliko možemo, da razgovaramo sa građanima iz naše opštine. Obišli smo do sada pored Doma koji posećujemo drugi put, naše najugroženije sugrađane. I ono što je najbitnije ovo nije kraj već početak mnogobrojnih akcija kojima želimo da pomognemo našim Negotinicima.“ poručio je Bošković.

Poslanici Lakić i Bošković pripremaju i ekskurziju namenjenu najboljim učenicima iz naše opštine koje će ugostiti u Beogradu i tom prilikom im organizovati i druženje sa vršnjacima.

Autor:

#Sanja Lakić i Mladen Bošković