AKTUELNO

Poslanici su razgovarali sa građanima i posetili različite institucije od značaja za Negotin.

Narodni poslanici Lav Pajkić i Sanja Lakić iz Beograda, u pratnji poslanika iz Negotina Mladena Boškovića, u okviru posete Negotinu razgovarali su sa Vladimirom Veličkovićem, predsednikom Opštine Negotin o potencijalima Negotinske krajine i koliko je važna saradnja sa državom i predstavnicima naroda u Narodnoj skupštini Srbije, posebno mladim poslanicima koji predstavljaju budućnost Srbije.

Foto: Privatna arhiva

Poslanici su potom posetili Dom „Stanko Paunović“ i uručili prigodne poklone za štićenike Doma. O radu doma razgovarali su sa v.d. direktorom Nadicom Vasić koja ih je upoznala sa načinom rada ove ustanove. Poslanici su obišli i Šahovski klub „Hemičar“ i tom odigrali uručili nove šahovske table i knjige, i odigrali partiju šaha sa članovima kluba.

Razgovarali smo sa građanima i posetili smo različite institucije od značaja za Negotin. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da, kao mladi poslanici, provedemo vreme sa našim narodom i da doniramo različite stvari za dom ,,Stanko Paunović’’ i šahovski klub ,,Hemičar’’- istakli su poslanici.

Foto: Privatna arhiva

Pajkić, Lakić i Bošković na kraju posete obišli su i Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu i razgovarali sa mladima.

#Lav Pajkić

#Sanja Lakić