AKTUELNO

Narodni poslanici Stefan Srbljanović i Sanja Lakić posetili su zajedno sa zamenikom predsednika opštine Sašom Vasilićem startap centar u Priboju.

Foto: Promo

Nakon razgovora sa zamenikom predsednika o lokalnim temama, posetili su i Crveni krst u Priboju gde su donirali za njihove korisnike 50 humanitarnih paketa.

Foto: Promo

Hvala uvaženoj koleginici Lakić na poseti i što je uprkos brojnim obavezama izdvojila vreme da dođe danas u Priboj. Jako je važno da u svakom trenutku pokažemo solidarnost i humanost, nekako se svi ujedinimo kad je teško kao što je slučaj prošle godine kada smo svi bili volonteri i na raspolaganju crvenom krstu i centrima za socijalni rad za vreme pandemije Kovid 19. Ali bitno je da i u trenucima koji nisu vanredni stalno brinemo o svojim sugrađanima. Srbija definitivno nije ista država danas ili pre deset godina, ostvarili smo napredak u brojnim oblastima ali smo svakako svesni da postoje ljudi koji teško žive i kojima su ovakve pomoći od izuzetnog značaja. Mi ćemo nastaviti sa ovakvim akcijama ali je naš cilj da stvorimo Srbiju u kojoj nijedan građanin neće zavisiti od ovakvih pomoći već će moći normalno da radi i živi od svog rada” - istakao je poslanik iz Priboja Stefan Srbljanović.

Foto: Promo

,,Zadovoljstvo mi je što smo danas sa građanima Priboja. Ovo je samo početak naših aktivnosti u ovom delu Srbije jer spremamo niz aktivnosti i za najmlađe. Lice ovog grada se menja budući da je niz uspešnih projekata realizovano na terenu. Nadam se da će što više naših građana svoje letnje odmore provesti baš u ovom delu Srbije i uživati u Pribojskoj banji kao i u neverovatnoj istoriji i riznici manastira sv. Nikole”- Sanja Lakić.

Foto: Promo

#Sanja Lakić

#Stefan Srbljanović