AKTUELNO

Prošlog vikenda Mladen Bošković, poslanik iz Negotina uručio je humanitarne pakete Jeleni Vezurić, v.d. direktoru Centra za socijalni rad, koje je za najugroženije građane opštine Negotin pripremio sa narodnim poslanicima Sanjom Lakić i Lavom Pajkićem.

- Ovom prilikom doneli smo 22 paketa za ugrožene stanovnike koje ćemo raspodeliti preko Centra za socijalni rad Negotin. Prošle nedelje sa kolegama Sanjom Lakić i Lavom Pajkićem prilikom obilaska Doma „Stanko Paunović“ i Šah kluba „Hemičar" uručili smo pakete i poklone. Nastavićemo sa sličnim akcijama u istočnoj Srbiji, posebno u Opštini Negotin. Cilj nam je da razgovaramo sa građanima, posebno osetljivim kategorijama i pomognemo koliko možemo. Trudimo se da budemo što više na terenu, da izađemo u susret svakog građaninu, da saslušamo ako ne možemo da pomognemo - istakao je Bošković.

Foto: Privatna arhiva

Bošković je najavio da će u narednom periodu biti dosta akcija i da planira da u letnjim mesecima za najbolje učenike organizuje posete Narodnoj skupštini Srbije, Narodnom muzej i obilazak spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu koji je podignut uz veliku podršku predsednika Aleksandra Vučića koji posebno podržava rad mladih poslanika u republičkom parlamentu.

#Negotin

#Pomoć

#paketi