AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas".

Još jedno izdanje emisije "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović, očekuje vas i ove nedelje 2. juna od 18:50 časova na kanalu Pink 2. Kao i uvek Biljana je pripremila zanimljve priloge i intervjue sa aktuealnim ličnostima.

Biljana je u ovonedeljoj emisiji razgovarala sa Tihomirom Tikom Stanićem, našim proslavljenim glumcem, koga gledate u epizodnoj ulozi inspektora Marjanovića u seriji "Državni službenik", koja se emituje subotom od 21 čas na TV Pink. Tika Stanić u karijeri koja traje skoro četiri decenije ima više od stotinu uloga u pozorištu i isto toliko na filmu i u domaćim serijama.

Savladao sam sve te 'zanate' oko produkcije filma - i rekviziterski zanat, znam da pravim plan filma, znam mnogo toga. I sad rasterećen svih tih obaveza koje sam imao kao producent, sad samo glumim. Sad kad dođem na set, znam šta sve ti ljudi rade, imam poštovanje prema svakoj od profesija. Sa druge strane, od mene se očekuje samo da glumim, ne moram ni o čemu da mislim - ispričao je proslavljeni glumac, a ceo intervju gledaćete u nedelju na kanalu Pink 2.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan fenomen u muzici Biljana je želela posebno da istraži, budući da su domaćom scenom u poslednje dve godine zavladali rep i trep. U čemu je tajna popularnost repa i trepa u Srbiji i regionu, u emisiji "Biljana za vas" otkrivaju Filip Arsenijević Surreal i Numero.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ste ljubitelj Jutjuba, verovatno ste naišli na njen kanal budući da ima 65.000.000 pregleda, ali i da su o njoj pisali čuveni "San" i "Miror". Njeno ime je Mirjana Milošević, talentovani je make-up umetnik, dobila je nagradu u Njujorku, a sarađivala je sa Diznijem i brendom "Viktorija Secret". Intervju sa Mirjanom očekuje vas ove nedelje od 18:50 časova na Pink 2.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Aleksandar Nikolić od starog skejta pravi naočare za sunce, prstenje i električne gitare, istražila je upravo Biljana.

Nekada nije lako skinuti ni dva, tri kilograma viška, te onda tek nije lako skinuti 20, 30 kilograma. Često čujemo da javne ličnosti sa našeg estradnog neba muče muku sa viškom kilograma i pitamo se šta je rešenje - da li određeni režim ishrane, teretana ili lipsukcija. Međutim, onda se javljaju mnogobrojni problemi - da li se zaista liposukcijom mogu izgubiti kilogrami i šta se dešava sa viškom kože. Sve ovo otkriva emisije "Biljana za vas".

Mlada dizajnerka Jovana Životić predstaviće kolekciju podvezica, koje izrađuje najčešće u pastelnim, ali i mnogim drugim bojama. Kako zablistati na venčanju, otkriva Biljana u svojoj emisiji.

Kako izgledaju savitljivi telefoni i mobilne kuće, kako lako pripremiti obroke za osobe sa dijebetesom - sve to ali i još mnogo zanimljivih priloga očekuje vas u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 2. juna od 18:50 časova na kanalu Pink 2.

Foto: Promo.

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tihomir Stanić

#emisija

#voditeljka

'