AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "Biljana za vas".

Autorska emisija Biljane Obradović, "Biljana za vas", očekuje vas i ove nedelje od 18:50 časova samo na kanalu Pink 2.

Posle deset godina, bivši fudbaler "Partizana" i "Dinama" iz Kijeva, Goran Gavrančić prvi put govori za medije upravo u emisiji "Biljana za vas". Goran je u razgovoru sa Biljanom ispričao kako izgleda njegov život posle završetka profesionalne karijere. Za razliku od većine svojih kolega, Goran se nakon kraja fudbalske karijere posvetio svojoj prvoj ljubavi - arhitekturi.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana je uradila intervju i sa proslavljenim glumcem Svetozarom Cvetkovićem, koji će govoriti o svom životu, karijeri, istorijskim ulogama, ali i svom novom filmu "You Go to My Head".

Foto: TV Pink Printscreen

Pop pevač Saša Vasić otkriva gde je bio i šta je radio deset godina, a govoriće i o svom novom albumu, dok vas u ovonedeljnoj emisiji prvi put uvodimo u butik Marije Tarlać, koja je počela da se bavi dizajniranjem odeće.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je danas sve više muškaraca impotentno i da li su žene postale seksualne predatorke koje ih ugrožavaju, saznaćete u emisiji "Biljana za vas".

Ako volite sladoled, a plašite se da se ne ugojite, upoznajte se sa proteinskim sladoledom, a Biljana je istraživala i kako funskioniše masaža svećama.

Saznaćete i koji su to momci napravili najmoderniji kompjuter na svetu, manekenka Dalfin Befort govoriće o manekenstvu i glumi, a videćete i snoubord daske sa unikatnim dizajnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite emisiju "Biljana za vas" u nedelju 23. decembra od 18:50 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Goran Gavrančić

#Marija Tarlać

#Pink 2

#RTV Pink

#Saša Vasić

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'