AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Biljana za vas".

Novo izdanje autorske emisije Biljane Obradović, "Biljana za vas" očekuje vas na kanalu Pink 2 i ove nedelje od 18:50 časova.

U ovonedeljnoj emisiji o svojoj karijeri govoriće jedan od najuspešnijih glumaca mlađe generacije, Nikola Rakočević. Osim u domaćoj kinematografiji, Nikola je ostavio trag i u pozorištu, a iako mlad, nagrađivan je kako u Srbiji, tako i u Evropi. Na Berlinskom filmskom festivalu 2014. godine proglašen je među deset nadolazećih evropskih glumačkih zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako retko govori za medije, o dosadašnjoj karijeri i svom rediteljskom udelu u predstavi "Laura", Nikola je odlučio da priča u emisiji "Biljana za vas".

Foto: TV Pink Printscreen

Biljanini gosti će biti i članovi pančevačke rok-disko grupe "Buč Kesidi", nazvanoj po prvom filmu koji su zajedno pogledali. Zahvaljujući svojim neobičnim spotovima i prepoznatljivim pesmama, grupa "Buč Kesidi" je sve popularnija, a o novom singlu njeni članovi govoriće upravo u emisiji "Biljana za vas".

Početak godine obeležili su brojni skandali domaćih ali i svetskih zvezda, što je bio dobar povod za razgovor sa poznatim astrologom Vladimirom Vlajićem, koji će govoriti o tome da li je krivac za ovo pun Mesec.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovonedeljnoj emisiji Biljana je istraživala trend struganja vagine, koji je lansirala Mel Bi, bivša članica grupe "Spice Girls". Da li je to štetno po zdravlje žena, otkriva sagovornik dr Darko Lazarević, specijalista ginekologije i akušerstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Seksualni odnosi odavno nisu tabu tema, a šta piše o priručniku o seksu iz 1849. godine i koliko se toga promenilo do danas, saznaćete u emisiji "Biljana za vas".

U prošloj godini kaubojke su se vratile na modne piste, što se nastavilo i u 2019. godini, a koji tip žena i na koji način može da prati ovaj trend, otkriva stilistkinja Vanja Pantin.

Foto: TV Pink Printscreen

O tome gde svi grešimo u odgajanju dece u trećoj i četvrtoj godini života govoriće Milica Novković, profesorka srpskog jezika i književnosti u poneziji i poznavalac dečije psihologije.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas" u nedelju 27. januara od 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'