AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas"!

Autorska emisija Biljane Obradović, "Biljana za vas", očekuje vas i ove nedelje od 18:50 časova na kanalu Pink 2. I ovog puta, Biljana je pripremila intervjue sa aktuelnim ličnostima i veoma zanimljive priloge o različitim temama.

Prvi put u emisiji "Biljana za vas" gost će biti naša proslavljena košarkašica Ana Dabović, koja je postigla fantastične rezultate kako u raznim klubovima, tako i u našoj reprezentaciji.

Ana je svoj talenat dokazala i van granica naše zemlje i prva je srpska košarkašica u istoriji koja je osvojila titulu šampiona američke NBA lige za žene, igrajući za klub "Los Angeles Sparks". Od nedavno, Ana igra za francuski klub "Montpellier", a u svet košarke ušla je sa sestrom Milicom Dabović.

Foto: Printscreen Instagram

Verujem da svako ko zna za mene, zna i da sam igrala sa sestrom u reprezentaciji dugi niz godina, da nam je tata trener i da je najstarija sestra Jelica igrala košarku, kao i brat Mićo. Nekako se od mene očekivalo da igram, a i uz njih sam i zavolela košarku i poželela da se time bavim ceo život - rekla je na samom početku Ana.

O poteškoćama sa kojima se susrela u dosadašnjoj karijeri, o brojnim uspesima, o tome kakva atmosfera vlada u ženskim timovima i kako je došla na ideju da koleginice iz francuskog kluba nauči našim narodnim pesmama, Ana će govoriti upravo u emisiji "Biljana za vas".

Pesnik Ljubivoje Ršumović, uz čija dela su generacije stasavale, objavio je novu knjigu "Fazoni i fore", što je bio dovoljna povod da ove nedelje Biljana razgovara sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka će u ovonedeljnoj emisiji ugostiti i bend "Ljubičice", ali i modno ljubavni par influensera KCDS, Ljubica Radenković i Stefan Stević.

Biljana će vas upoznati i sa teškim oboljenjem, multipla skelrozom, od koje je obolela holivudska glumica Selma Bler. Šta ovo oboljenje znači, kako se manifestuje i da li je na pomolu pronalaženje leka, saznaćete u emisiji "Biljana za vas".

Osim toga, saznaćete i kako da napravite veganske ćevape, ali i šta je to akva bajk - trend koji je stigao u Beograd, pre Amerike i Dubaija, koji važe za inovativne centre.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas" u nedelju 12. maja od 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

#Ana Dabović

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'