AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas".

Autorska emisija Biljane Obradović, "Biljana za vas" na programu je i ove nedelje u 18:50 časova na kanalu Pink 2.

Foto: Promo

U ovonedeljnoj emisiji, Biljana je razgovarala sa sportskom legendom i bivšim reprezentativcem u odbojci Andrijom Gerićem. Između ostalog, Andrija će govoriti o novoj životnoj ulozi, s obzirom na to da je sada na poziciji sportskog psihologa.

Foto: RTV Pink

Nikola Tesla se smatra najpoznatijim Srbinom, a njegov lik i delo, a posebno tajanstven privatni život, intirgiraju ne samo domaću, već i svetsku javnost. U emisiji "Biljana za vas" ćete ove nedelje saznati nove porodične tajne čoveka za koga kažu da je živeo i stvarao ispred svog vremena.

Glumica Biljana Mišić vreme pred porođaj provodi u Podgorici, a u Los Anđelesu je glumu zamenila slikarstvom. Njen mozaik je na aukciji u Monte Karlu prodat za neverovatnih 60.000 evra, a u emisiji "Biljana za vas" govoriće o tome zbog čega je napustila glumu i okrenula se slikarstvu.

Foto: RTV Pink

Vodimo vas i na svetsku konferenciju održive arhitekture koja se održava u Beogradu, pričamo o "Showcase" muzičkom festivalu, kao i o omladinskom festivalu "Film Puzzle" u Nju Džerziju.

Osim toga, saznaćete i kako izgleda tretman isisavanja sala iz obraza, zbog čega je trend malja ispod pazuha i na nogama sve popularniji, ali i da li Mača čaj može da zameni kafu.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite emisiju "Biljana za vas" u nedelju 14. oktobra u 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Nikola Tesla

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'