AKTUELNO

Nezapamćena kampanja koju vode Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković u listu Kurir nastavljena je i 27. dan.

Nezapamćena kampanja koju vode Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković u listu Kurir  nastavljena je i 27. dan. Razlog je čvrst stav predsednika Aleksandra Vučića da ne poklekne pred ucenama vlasnika Kurira koji pokušava da izbegne plaćanje višemilionskog poreskog duga.

Utaja poreza kao glavni politički program novopečenog političara bez partije glasača i simpatizera i vlasnika poluraspadnutog političkog biltena Kurira Aleksandra Rodića glavni je motiv napada na predsednika Aleksandra Vučića.

Da bi zadržao pare otete od građana Srbije u svom džepu za napade na predsednika Vučića i državne organe angažuje mešetare raznih sorti i profila, od međunarodnog kriminalca Ratka Kneževića, do trojca bez kormilara, kumova Aleksandra Stevanovića i Saše Radulovića i već zaboravljenog lidera Demokrata Bojana Pajtića.

Na Rodićev ringišpil laži ukrcao se i ekonomista Aleksandar Stevanović, kum Saše Radulovića. Nameće se pitanje: Koji ekonomista pri zdravoj pameti podržava utaju poreza?

Aleksandar Stevanović jedan je od kreatora programa Radulovićevog Dosta je bilo, pa je za pretpostaviti da je poreska utaja nekažnjivo delo po programu ovog pokreta.

Ekonomista Stevanović rezonuje, ako mu je kum Radulović prevario američke poreznike, što Rodić isto ne bi učinio sa srpskim poreskim organima.

Inače kumovi Aleksandar Stevanović i Saša Radulović poznati su što su firmama u stečaju prodavali maglu. Tako su oteli 1.380 000 dinara od već propale beogradske indrustrije piva (BIP) na ime takozvanih životnih treninga.

Rodić se nada da će mu kumovski kurs životnog treninga pomoći da ne plati 450 miliona dinara poreskog duga, kao što je pošlo za rukom Stevanovićevom kumu Raduloviću da prevari američke poreske organe za milion dolara.

Rodiću ni kumovski tandem ne može pomoći, izgoreće mu kesa. Nije Srbija ono što je nekad bila, kad je uz politički blagoslov određivao koliko će mu otac robijati, ko će i koliki reket platiti.

Ne brani Pajtić reketaša i ucenjivača zbog demokratije i pravde, već što istraga može da dovede do njega.

PROČITAJTE JOŠ: POČELA SEDNICA SKUPŠTINE: Danas Brnabićeva predstavlja ekspoze i nove ministre

Naime, Rodić je od Razvojne banke Vojvodine, koja je bila pod kontrolom DS-a i Pajtića, 2008. godine uzeo tri miliona evra i do danas ih nije vratio, a hipoteka nad zgradom u Vlajkovićevoj, gle čuda, nikada nije aktivirana.

„U strahu su velike oči“, svi se udružuju kako bi zametnuli trag mutnih poslovnih aranžmana sa Rodićem. Treba očekivati da će se raštimovanom i lažljivom orkestru reketaša Rodića u napadu na predsednika Vučića pridružiti i razni drugi borci za očuvanje tuđih para u svojim džepovima.

Dug je dug, a pravda i zakon važe za sve, pa i za ucenjivača i reketaša Aleksandra Rodića.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

#Saša Janković

#Saša Radulović

'