AKTUELNO

I 20. dana nastavljena je nezapamćena kampanja koju vode Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković u listu "Kurir". Razlog je čvrst stav predsednika Aleksandra Vučića da ne poklekne pred ucenama vlasnika "Kurira" koji pokušava da izbegne plaćanje višemilionskog poreskog duga.

Troglava hidra i 20. dana ponovo brutalno, bez stvarnih dokaza i imena napada predsednika Aleksandra Vučića.

Nezapamćeno je u srpskoj medijiskoj istoriji da se punih 20 dana uzastopno vodi hajka na samo jednog čoveka. Taj čovek samo traži da svi poštuju zakon i plaćaju porez.

Koliko god se tročlana banda trudila da kao temu nametne fontanu, inauguraciju, podršku i donacije Srpskoj naprednoj stranci, teško mogu prikriti da je Rodić lopov.

Nije teško predvideti da će im Vučić biti kriv što će za 10 dana pasti kiša, što je leto došlo brže nego obično, što fontana svira muziku koju nisu naručili, što je Juventus izgubio od Reala.

Pročitajte još: VULIN ZA PINK - REŠILI SMO: Maković da razmisli. Vlada u zakonskom roku (VIDEO)

Možda jeste kriv za visoke temperatuje i pobedu Reala, ali će biti još krivlji ako posustane u naplati poreza.

Dok je "Kurir" bio novina, a ne stranački pamflet tek izdžigljalog političara Rodića, bilo je razloga da ga televizije prelistavaju i nešto zanimljivo pročitaju. Danas bi prelistavanje "Kurira", proizvelo i obavezu da čitamo i Veliku Srbiju SRS, informator SNS ili nekadašnju Srpsku reč SPO.

Nije ovo priča ni o golom caru, ni o fontani, inauguraciji, već o neplaćenom porezu i kiminalnim radnjama i lopovskim aktivnostima.

Zamerate da je previše ponovljena Teza Rodiću lopove, ako imate ideju ili savet kako drugačije nazvati one koji ne plaćajući porez kradu ne smo do države već i od dece, samohranih majki, socijalnih slučajeva i drugih duštvenih kategorija - recite

#Aleksandar Vučić

#Kurir

'