AKTUELNO

I 28. dana nastavljena je nezapamćena kampanja koju vode Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković u listu Kurir.

Dok razni u Srbiji na čelu sa Rodićem, što zbog visokih temperatura što zbog sveopšte histerije, svakodnevno menjaju zastave tražeći utočište za neplaćene poreze i druge kriminalne radnje i na istoku i na zapadu i na Marsu i na Severnom polu.

Za to vreme Vučić ima samo jednu i samo jednu i to srpsku zastavu.

Otuda Rodićeva nervoza, jer ne samo da nema da plati porez, već nema ni stabilno utočište, ni uporište, jer su ga svi prozreli i provalili da nema ni ideju, ni politiku, da bi prodao i mamu i tatu, a prijatelje da i ne pominjemo, etičke i moralne novinarske standarde on je najurio još kada je Rusima obećao jedno, zapadu drugo, a belosvetskim kriminalcima treće.

Za Rodića bi i Bin laden bio dobar, da mu je doturio keša u većoj količini, ili bilo kojoj valuti.

Za to vreme Vučić, a što i sam Rodić nevoljno i nenamerno priznaje, vodi stabilnu državničku politiku filigranski preciznu, da očuva stvarnu i temeljnu nezavisnost i suverenost Srbije, ne ugrožavajući dobre odnose ni sa isotkom ni sa zapadom.

Pritešnjen dokazima o svojim ucenama i iznudama, nevraćenim kreditima, višemilionskom utajom poreza, Aleksandar Rodić sve besomučnije napada predsednika Vučića, a sebe od dželata nastoji da predstavi kao žrtvu.

Reketaš, ucenjivač tamničar rođenog oca, servirao je novu laž, ni manje ni više - državni hakerski napad na Kurir. U stvari, reč je o još jednom Rodićevoj dimnoj zavesi, gde on vrišti i ređa navodne napade i vodi tajnu istragu poturica - ko ne plaća porez u Srbiji - kako bi prikrio sopstvenu utaju poreza od 450 miliona dinara i nevraćenih tri milona evra kredita Razvojnoj banci Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ: LAĐEVIĆ I VUK STANKOVIĆ: Niko nikada u istoriji nije bio izložen ovolikoj medijskoj satanizaciji kao što je sada Vučić!

Novopečenom političaru puna su usta pravne države.

Evo kako izgleda Rodićeva pravna država:

Na čelu poreske uprave postavio bi Sašu Radulovića, eksperta za izbegavanje poreskih obaveza,  koji je Ameriku ojadio za milion dolara.

Međunarodnog kriminalca Ratka Kneževića za ministra trgovine akciznom robrom cigaretama i oružjem.

Nekadašnjeg lidera Demokrata Bojana Pajtića postavio na čelu Razvojne banke Vojvodine, zlu ne trebalo.

Radulovićevog kuma Aleksandra Stevanovića za doživotnog stečajnog upravnika, a Boška Obradovića za vlastitog šefa obezbeđenja, da uteruje strah u kosti njegovim žrtvama.

Njegovo partijsko glasilo svakodnevno bi objavljivalo tekstove poternice ispod kojih bi umesto potpisa stajao tačan iznos reketa.

U toj Rodićevoj zemlji Dembeliji koza bi čuvala kupus, a on bi mogao da reketira, ne plaća porez i ucenjuje, nekažnjeno do mile volje.

Prepreka za taj Rodićev san je predsenik Vućić i državni organi.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

#Saša Janković

'