AKTUELNO

Posle dvadeset dana besomučne i brutalne kampanje koju preko tabloida Kurir vodi troglava hidra: Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković, protiv predsednika Aleksandra Vučića bilo je krajnje očekivano i predvidivo da se dvadestiprvog dana, Aleksandar Rodić sada okomi i na sve one koji su se drznuli i progovorili u odbranu predsednika Vučića.

Prvi na spisku našao se Aleksandar Vulin, jer im je kriv što je progovorio o lažima i izmišljotinama partijskog biltena tek izdžigljalog političara Aleksandra Rodića.

Kriv im je ministar Vulin što se zapitao, zašto je problem inauguracija predsednika Vučića na kojoj će Srbija videti uživo više državnika iz celog sveta, nego što su Rodić, njegov otac,deda i pradeda videli na fotografijama.

Foto: Tanjug

Da se plan troglave hidre,  Aleksandra Rodića, Dragana Đilasa i Saše Jankovića da svakodnevnim napadima nateraju predsednika Vučića na ustupke, neodvija po njihovoj zamisli, svedoči činjenica da pribegavaju novoj, opasnijoj fazi uključujući u svoju prljavu igru međunarodnog kriminalca Ratka Kneževića! Našoj javnosti Ratko Knežević poznat je kao jedan od glavnih aktera medijske pripreme ubistva Zorana Đinđića.

Knežević je dugogodišnji doušnik hrvatske službe,  pod pseudonimom Gringo, o čemu su mediji u regionu već pisali. Iz objavljenih stenograma prisluškivanih razgovora hrvatskog podzemlja, poznatih u javnosti kao "Petračevi stenogrami", utvrđeno je da je Knežević bio član organizacije koja se bavila raznim vrstama kriminala.

Prodavao je oružje najpoznatijim svetskim terorističkim grupama, uključujući i tadašnju UČK !

Uprkos, brojnim dokazima o njegovim umešanosti u kriminal, od optužbi za ubistvo do brojnih policijskih poternica, Knežević je pokušavao da sebe predstavi uglednim biznismenom, čak i političarem.

Upravo zbog brojnih prevara, laži, obmana dobio je nadimak crnogorskog barona Minhauzena.

Američki diplomata Robert Gelbard je čak nediplomatskim rečnikom Kneževića nazvao osobom koja samo izmišlja, a bivši hrvatski predsednik Mesić je demantovao njegove laži. Bodo Hombah ga je bez uvijanja nazvao lažovom i doušnikom.

Priključivanje troglavoj hidri, Aleksandru Rodiću, Draganu Đilasu i Saši Jankoviću, ovakve kriminalne ličnosti, samo najavljuje crni scenario gde na kraju neko izgubi glavu,na šta nas upozorava bliska prošlost.

Iako je Aleksandar Rodić, Kneževića do skoro nazivao prevarantom, njihova sadašnji savez ukazuje da je međusobna mržnja ostavljena po strani, kako bi se udružili protiv predsednika Aleksandra Vučića.

Ovakvi kriminalni savezi, u prošlosti su imali tragične posledice, zato nadležne državne službe moraju da imaju sve ovo u vidu i da ne dozvole da se istorija ponovi.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Dragan Đilas

#Saša Janković

'