AKTUELNO

Komedija “Berbernica” večeras u 23.00 na Pink Comedy

Prvi put smo upoznali šarmantne berberine 2002, pa su priču nastavili dve godine kasnije, a večeras je pred gledaocima Pink Comedy od 23 sata komedija “Berbernica 3” (Barbershop: The Next Cut), snimljena 2016. godine u režiji Malkolma Di Lija. Ovu dirljivu drama sa živopisnim likovima koji je čine komičnom, i ovoga puta nose Ajs Kjub i Sedrik Entertejner, ali su se u priču upleli i ženski likovi, a među njima su Redžina Hol, Niki Minaž, Iv...

Foto: Promo

Ponovo je Kelvinov salon centar zbivanja, stara ekipa je i dalje tu, ali došlo je do nekih promena - nekada isključivo muška berbernica, sada je salon i za žene. Naviknuti na tračarenja, momcima su dobro došle i ženske priče i njihovi abrovi, pa u salonu nikada nije tišina. Ujedno, dolazak dama je doprineo boljem poslovanju i svi su time zadovoljni.

Foto: Promo

Međutim, njihovu prijatnu svakodnevnicu uznemiriće dolazak novog dilera koji ima nameru da iskvari njihovu decu. Tada ekipa iz berbernice kreće udružena u ozbiljnu borbu za očuvanje starih vrednosti i povratak mira i spokoja u njihov kraj.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Berbernica 3” večeras u 23.00 na Pink Comedy.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Ajs Kjub | Ice Cube

#Barbershop: The Next Cut (2016)

#Berbernica 3 (2016)

#Film

#Klik Tv

#Pink Comedy

#Televizija Pink

'