AKTUELNO

Komedija “Nezavršena posla” (2015) večeras u 21.00 na Pink Comedy

Težak rad iziskuje težak provod – krilatica je komedije “Nezavršena posla” (eng. Unfinished Business) iz 2015. godine, koja je večeras u 21 sat na Pink Comedy. Ovaj “muški” film režirao je Ken Skot, koji je glavne role dodelio trojici glumaca različitih generacija, od najmlađeg Dejva Franka (rođen 1985), preko Vinsa Vona (1970), do Toma Vilkinsona (1948), nominovanog za dva Oskara. Pored njih, u filmu igraju i Sijena Miler, Džejms Marsden, Nik Frost, Džun Dajan Rafael...

Foto: Promo

Na početku priče ništa ne sluti kakav će razvoj događaja uslediti. Upoznajemo ozbiljne poslovne ljude, koji su pred potpisivanjem najvažnijeg ugovora. Prvi čovek firme, vredni Den, odlučuje da na službeni put u Evropu, gde treba da zaključe ugovor, krene sa dvojicom saradnika – Majkom i Timotijem.

Foto: Promo

Strategija je spremna, obukli su svečana odela, stavili kravate, ali ne ide im baš sve po planu, jer im se na putu dešavaju neverovatne stvari. Oni će u Evropi imati nekoliko zanimljivih susreta i događaja - od velikog sajma posvećenog seksualnim fetišima, do globalnog ekonomskog samita.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Nezavršena posla” večeras u 21.00 na Pink Comedy. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Nezavršena posla (Unfinished Business) | 2015.

#Pink Comedy

#Televizija Pink

'