AKTUELNO

Naučno-fantastična komedija “Đakuzi vremeplov“, Pink Comedy u 23.00

Komedija “Đakuzi vremeplov“ (Hot Tub Time Machine) iz 2010. dobila je nastavak pet godina kasnije, koji su producenti želeli da nazovu „Đakuzi vremeplov 3", kao pošalicu zbog putovanja kroz vreme, ali su odustali kako ne bi zbunjivali gledaoce. Bez zbunjivanja oko vremena, ova filmska priča vas očekuje večeras, tačno u 23 sata na Pink Comedy.

Foto: Promo

U rediteljskoj stolici ponovo se našao Stiv Pink, ali glavna prvog zvezda filma – Džon Kjuzak u ovom nastavku je izostao, dok su svoje uloge ponovili Rob Kordri, Krejg Robinson, Klark Djuk i Adam Skot.

Foto: Promo

Ova naučno-fantastična komična priča počinje kada se Lou nađe u nevolji, pošto je u međuvremenu postao „otac interneta“, pa Nik i Jakob pohitaju u poznati đakuzi-vremeplov kako bi se vratili u prošlost i popravili stvar.

Međutim, prijatelji slučajno završavaju u budućnosti, tačnije u 2025. godini, koju moraju na neki način da promene kako bi spasili prošlost... koja je ujedno i sadašnjost!

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Đakuzi vremeplov 2” večeras u 21.00 na Pink Comedy.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Pink Comedy

#Televizija Pink

#Đakuzi vremeplov 2 (2015)

'