AKTUELNO

Komična akcija “Vruća potera” večeras u 21 sat na Pink Comedy

Atraktivna Kolumbijka Sofija Vergara i dobitnica Oskara Ris Viterspun glavne su junakinje komične akcije “Vruća potera” (Hot Pursuit) iz 2015. godine, koja je večeras u 21 sat na programu Pink Comedy. Rediteljka En Flečer, autorka filmova “27 haljina”, “Uhvati ritam”, “Veridba”, obožava komedije, pa je ovu, često snimanu priču o policajcima i zaštićenim svedocima, učinila zabavnom. Radnja se odvija u Teksasu, ali je snimana u Luizijani, tačnije u Nju Orleansu, rodnom gradu Viterspunove. Muške uloge tumače Džon Kerol Linč i Robert Kazinski.

Foto: Promo

Na početku filma upoznajemo policajku Rouz Kuper, koja je postala predmet podsmeha među kolegama, jer sve zadatke obavlja slepo poštujući pravila, bez obzira na to kakav je ishod njenih akcija. Za nju je ponuda da radi na terenu dobra prilika da se dokaže, pa s ponosom prihvata da bude u pratnji zaštićenih svedoka koje treba sprovesti kroz Teksas, od San Antonia do Dalasa.

Foto: Promo

U pitanju je bračni par koji treba da svedoči protiv ozloglašenog dilera droge. Već pri prvom susretu Kuperove sa prelepom Kolumbijkom, postaje jasno da to nije baš lak zadatak. Situacija izmiče kontroli i pre nego što su pošli, jer upadaju u zamku u kojoj svedok strada, Kolumbijka postaje udovica, a vožnja kroz Teksas trka za život pod kišom metaka.

Foto: Promo

Dve potpuno različite žene moraće da udruže snage kako bi izbegle poteru, a za petama su im i korumpirani policajci i opasne ubice.

Ne propustite komičnu akciju “Vruća potera” večeras u 21.00 na Pink Comedy.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Pink Comedy

#Riz Viterspun

#Televizija Pink

#Vruća potera (Hot Pursuit) | 2015

#sofija vergara

'