AKTUELNO

Triler drama “Trougao osvete” (2010) večeras u 21.00 na Pink Action

Napete psihološke igre u ljubavnom trouglu između neočekivanih suparnika okosnica su provokativne triler drame “Trougao osvete” (eng. Stone) iz 2010, reditelja Džona Kjurana. Vrhunska glumačka podela učinila je scenario mladog pisca i glumca Angusa Meklahlanaa još uzbudljivijim, a predvode je iskusni oskarovac Robert De Niro, izvanredni Edvar Norton i ubedljiva Mila Jovović.

Foto: Promo

Film je sniman u Mičigenu, a većina scena u tamošnjem Državnom zatvoru, koji je jedno vreme bio najveća takva institucija na svetu, ali od kada je zatvoren, postao je česta meta filmadžija. Edvard Norton u njemu igra logoreičnog amoralnog osuđenika, a tokom priprema za ulogu on je vreme provodio za pravim zatvorenicima, od koji je “pokupio” naglasak, ponašanje, pa i frizuru.

Foto: Promo

Priča počinje kada referent za puštanje na uslovnu slobodu, Džek Mabri, preuzme slučaj Džeralda Stene Krisona, osuđenog za zataškavanja smrti svojih dede i babe u požaru. Džek broji poslednje radne dane pred penziju, ali Stena će mu pomutiti konce, pokušavajući da ga ubedi da se popravio i tako stekao uslove za prevremeni izlazak iz zatvora. Njegovi napori da utiče na tu odluku dobijaju duboke i neočekivane učinke na obojicu, jer Stena ne bira načine pomoću kojih će doći do slobode. Čak, u celu priču uvlači i svoju suprugu, atraktivnu ženu bez moralnih skrupula, koja podjednako privlači i zatvorenika i njegovog nadzornika.

Foto: Promo

U procesu oslobađanja i Džek i Stena se hvataju u koštac sa svojim mračnim nagonima, a linija između predstavnika zakona i njegovog prekršitelja postaje opasno tanka.

Ne propustite triler dramu “Trougao osvete” večeras od 21 sat na Pink Action. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Edvard Norton

#Film

#Klik Tv

#Mila Jovović

#Pink Action

#Robert de Niro

#Televizija Pink

#Trougao osvete (Stone) | 2010.

'