AKTUELNO

Erotska drama “Devet i po nedelja 2” noćas u 00.30 na Pink 2

Nastavak čuvenog filma - “Devet i po nedelja 2” (eng. Another Nine & A Half Weeks) iz 1997. godine, noćas nas od 00.30 uz Pink 2 vodi u Pariz. Pod rediteljskom palicom En Gurso, ponovo pratimo strastven susret jednog para, ali ovoga puta uz Mikija Rurka glavnu žensku rolu tumači Endži Everhart, jer je Kim Besindžer odbila da ponovo igra Elizabet. U ostalim ulogama su: Agata De La Fonten, Stiven Berkof, Dagrej Skot...

Priča se odvija 10 godina nakon što se požudna Elizabet odlučila između žudnje i zdravog razuma i ostavila Džona Greja da pati za njom. To je na njega ostavilo veliki trag, postao je zarobljenik prošlosti u potrazi za ženom koja mu je izmenila život.

Foto: Promo

Tako će jednog dana na aukciji u Parizu ugledati poznat šal na ramenima jedne plavuše i zanemeti. Za trenutak će pomisli da je to Elizabet, ali predstavlja mu se Lea, modni kreator, koja mu odmah stavlja do znanja da zna sve o njegovoj ljubavi iz prošlosti.

Foto: Promo

Ovaj slučajni susret vodi ga u novu avanturu u kojoj lepa neznanka naizgled drži ključeve njegove prošlosti. Igra je ista, ali pravila promenjena...

Ne propustite erotsku dramu “Devet i po nedelja 2“ noćas od 00.30 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Devet i po nedelja 2 | 1997.

#Film

#Miki Rurk | Mickey Rourke

#Pink

#Televizija Pink

'