AKTUELNO

Misteriozna drama “Ponovo mrtav” večeras u 22.30 na Pink 2

Scenarista Skot Frenk napisao je interesantnu ljubavnu priču, a Kenet Brana ju je režirao 1991. godine u film “Ponovo mrtav” (eng. Dead again), koji je večeras u 22.30 na Pink 2. Reditelj ove misteriozne drame ujedno je i glavni glumac, i to u dvostukoj ulozi, kao i Ema Tompson, inače njegova supruga od 1989. do 1995, kada je podnela papire za razvod braka pošto je saznala da je Brana pet godina varao sa koleginicom Helen Bonam Karter. U ostalim ulogama su: Endi Garsija, Robin Vilijems, Derek Džekobi...

Foto: Promo

Film istražuje teme reinkarnacije, sudbine, istine, ljubavi i pravde kroz dve paralelne priče – slučaj iz četrdesetih godina kada je kompozitor Roman Štraus pogubljen zbog ubistva svoje žene, i potrage privatnog detektiva za identitetom žene sa amnezijom koja se dešava 1990.

Foto: Promo

Majk Čerč je cinični privatni detektiv iz Los Anđelesa, angažovan da otkrije identitet lepe žene koja se ne seća svog života, pa joj daje ime Grejs. Ona, osim amnezije, često ima i uznemirujuće noćne more o ubistvu Margaret od strane njenog muža, čuvenog pijaniste Romana Štrausa. Kako bi došli do nekog traga, Majkl i Grejs odlaze kod Frenklina Medsona, ekscentričnog preprodavca antikviteta, koji ima dara za hipnozu.

Foto: Promo

Pod hipnozom Grejs tvrdi da je u prošlom životu bila Margaret Štraus, koncertna pijanistkinja, koju je ubio njen ljubomorni suprug Roman. Daljom analizom Frenklin pravi paralelu između tog para iz četrdesetih i Majka i Grejs, tvrdeći da su oni njihova reinkarnacija i da im je suđeno da ponove to ubistvo...

Foto: Promo

Ne propustite dramu “Ponovo mrtav“ večeras u u 22.30 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Ponovo mrtav (Dead again) | 1991.

#Televizija Pink

'