AKTUELNO

Slešer film “Stranci” večeras u 22.30 časova na Pink 2

Stravični zločini koji se svakodnevno dešavaju širom Sjedinjenih američkih država bili su inspiracija za film “Stranci” (eng. Strangers), koji je večeras od 22.30 časova na Pink 2. Iako je Brajan Bertino potpisao scenario i režiju ove fiktivne priče, producenti tvrde da je ona nastala na osnovu stvarnih događaja. Film je svrstan u podgrupu horora – slešer, što se sa engleskog jezika prevodi kao “koljački film”.

Foto: Promo

I zaista, “Stranci” obiluju krvlju i nasiljem, a zastrašujuće maske i muzika dodatno povećavaju napetost i strah kod gledalaca. Zanimljivo je da se u celom filmu pojavljuje samo osam glumaca, a noseće uloge imaju Skot Spidmen i Liv Tajler. Skriveni pod maskama su: Džema Vord, Kip Viks i Lora Margolis.

Foto: Promo

Kao i svaki slešer, priča se odvija van gradske vreve, a ova je smeštena u zabačenu kolibu gde mladi par, Kristen i Džejms, žele da provedu mirnu i romantičnu noć. Međutim, ni ne slute da će noć pred njima biti najgora u njihovom životu, nakon što troje maskiranih stranaca upadnu u kuću i počnu da ih terorišu.

Na ivici opstanka, mladi par će pokušati da izvuče najbolje i najgore iz sebe ne bi li se odbranio.

Foto: Promo

Ne propustite horor “Stranci” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Liv Tajler | Liv Tyler

#Pink 2

#Stranci (Strangers) | 2008.

#Televizija Pink

'