AKTUELNO

Naučno-fantastična drama “Frenkin” večeras u 22.45h na Pink 2

Režisersko-scenaristički naučno-fantastični debi Džeralda MekMorova – “Frenklin” (eng. Franklyn) iz 2008. godine, pred gledaocima Pink 2 je večeras u 22.45 časova. U ovoj kompleksnoj priči koja se istovremeno odvija na dva fronta, glavne uloge tumače Eva Grin, Rajan Filipi, Sem Rajli i Bernard Hil.

Foto: Promo

Istovremeno pratimo radnju u dva paralelna sveta, u modernom Londonu i Minvajl Sitiju, gradu budućnosti kojim vlada zloglasna verska organizacija. Junaci priče su četiri izgubljene duše, odvojene paralelnim svetovima.

Foto: Promo

Džonatan Prist (Rajan Filip) je maskirani osvetnik koji luta mračnim ulicama grada u potrazi za svojim najvećim suparnikom. Emilija (Eva Grin) je studentkinja umetnosti čija opsesija polako preuzima kontrolu nad njenim životom, a njen umetnički projekti postaje sve kompleksniji i smrtonosniji. Milo (Sem Rajli) je tridesetogodišnjak slomljenog srca koji traži put prema novoj ljubavi, a Piter (Bernard Hil) - nesrećni muškarac koji se nalazi u očajničkoj potrazi londonskim ulicama za davno nestalim sinom.

Foto: Promo

Sudbinu ove četiri izgubljene duše odrediće jedan metak...

Ne propustite naučno-fantastičnu dramu “Frenklin” večeras u 22.45 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Frenklin (Franklyn) | 2008.

#Pink 2

#Televizija Pink

'