AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Milanom Dobromirovićem, urednikom političke rubrike dnevnog lista "Informer", prof. dr Jelenom Vukoičić, politikologom i Aleksandrom Apostolovskim, novinarom dnevog lista "Politika".

Šta se zaista dogodilo u Blajburgu 1945. godine? Kako je mali austrijski grad postao za jedne mit, a za druge dokaz revizije istorije? O tome razgovaramo sa istoričarima Predragom Markovićem i Aleksandrom Rakovićem,predsednikom Saveza Srba iz regiona Miodragom Lintom i pozorišnim rediteljem Ljubišom Ristićem.

Foto: RTV Pink

Zašto crna hronika i dalje svakodnevno puni naslovne strane, koje su sve nesreće obeležile nedelju za nama, kako slučaj "Marjanović" dobija dimenziju specijalnog rata, zbog čega pratimo loše vesti kao telenovele i da li postoji nesvesni motiv da iz negativnih događaja nešto i naučimo,o tome sa dugogodišnjim novinarima crne hronike, televizije Pink Mladenom Mijatovićem, "Srpskog telegrafa" Borisom Vukovićem i "Informera" Milanom Stojadinovićem.

10. aprila iznenada nas je napustila naša velika glumica Jelena Žigon koju pamtimo po brojnim ulogama. Poslednja predstava na kojoj je gospođa Žigon radila nosi naziv "Scensko- muzička poema u slavu ženskog srca", a koja će sutra uveče biti izvedena u Narodnom pozorištu. O ovoj predstavi, ali i o životu i radu Jelene Jovanović Žigon, razgovaraćemo sa njenom ćerkom, glumicom Ivanom Žigon.

Gošće rubrike "Pod reflektorima" biće glumice Jovana Petronijević, Nina Grahovac i Vesna Paštorvić sa kojima ćemo razgovarati o predstavi "Žensko srce u šinjelu", koja će večeras biti izvedena u Pozorištu Slavija.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Dženana Lončarevića i Bojana Vaskovića frontmena Lexington benda sa kojima ćemo razgovarati o njihovim nastupima u okviru trodnevnog festivala "Impero music week" koji 1. juna počinje na Tašmajdanu.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'