AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" Televizije Pink gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Dragomirom Anđelkovićem, političkim analitičarom, Milanom Stojadinovićem, novinarom Informera i Naimom Leom Beširijem, iz Instituta za evropske poslove.

O mogućim uzrocima jučerašnjeg krvavog pira u Ruzveltovoj i na Zvezdari , razgovaraćemo sa našim kolegom Mladenom Mijatovićem, Zlatkom Nikolićem, kriminologom, Urošem Rajkovićem, psihologom, Nebojšom Milosavljevićem, advokatom i Ljiljanom Milić, komšinicom Nebojše Stoiljkovića.

Da li bi novi američki paket za Kosovo mogao već sutra da se nađe pred srpskim zvaničnicima i šta se očekuje od posete izaslanika Donalda Trampa Vesa Mičela, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Živadinom Jovanovićem, iz Beogradskog foruma za svet ravnopravnih, prof. dr Dejanom Miletićem, direktorom Centra za proučavanje globalizacije i Idrom Seferijem, albanskim novinarom sa Kosova.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako objasniti deci šta je to seks, tema je o kojoj ćemo razagovarati sa prof. dr Mirom Sovilj, psihofiziologom i prenatalnim psihologom, Svetlankom Knežević, psihoterapeutom i Darkom Panovićem, tv voditeljom.

Pod reflektorima će nam biti glumci Miljan Prljeta i Nebojša Dugalić sa kojima ćemo razgovarati o predstavi Art koja će sutra uveče biti izvedena u Akademiji 28.

U rubrici Hit jutra ugostićemo makedonskog pevača Davida Temelkova, koga mnogi porede sa Tošetom Proeskim.

Sa nama će biti iluzionisti Piksi i Zeka koji će nam pokazati neki od njihovih maestralih trikova.

Ugostićemo i Dragana Kojića Kebu koji će nam predstaviti svoju novu pesmu Puče puška.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'