AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Milanom Lađevićem, glavnim urednikom "Srpskog telegrafa", Zoranom Ostojićem, novinarom i Miroslavom Parovićem, predsednikom Narodnog slobodarskog pokreta.

Zaklana majka troje dece, Požarevac ne pamti ovakav zločin, Pucnjava u Kruševcu u sred bela dana, samo su neki od naslova crne hronike koji su u proteklih nekoliko dana šokirali Srbiju. Šta je razlog za ovoliko nasilje, tema je kojoj ćemo razgovarati sa Irenom Stanojević, psihologom Sigurne kuće, Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink i Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem.

Pod kojim uslovima se ispituju novi lekovi u Srbiji,ko od pacijenata može i na koji način biti uključen u klinička ispitivanja i pod čijom kontrolom se ona sprovode?Tim povodom naši gosti su načelnik Instituta za kardiologiju KCS prof.dr Dragan Simić, direktor Centra za bioetičke studije i šef Uneskove katedre za bioetiku za Evropu prof. dr Vojin Rakić i predsednik Udruženja pacijenata obolelih od melanoma Savo Pilipović.

Koliko su odlazak predsednika Vučića u Moskvu,kao prvog stranog državnika kojeg je Putin primio nakon inauguracije,prisustvovanje vojnoj paradi i Danu pobede, signal sve snažnije geopolitičke i ekonomske poluge koje Srbija dobija od Rusije? Šta znači marširanje lidera Srbije i Rusije u Besmrtnom puku i kakve stranice budućnosti će dve zemlje ispisati ovim susretom? O tome razgovaramo sa bivšim dopisnikom “Politike” iz Moskve Slobodanom Samardžijom,predsednikom Centra za proučavanje globalizacije Dejanom Miletićem,glavnom urednicom srpske redakcije “Sputnjik” Ljubinkom Milinčić i bivšim šefom diplomatije SRJ Vladislavom Jovanovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ugostićemo i dr Neleta Karajlića koji će nam ekskluzivno predstaviti svoj roman prvenac koji nosi naslov Solunska 28.

Gošća rubrike "Pod reflektorima" biće naša poznata glumica Vesna Čipčić sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Klošmerl" koja će 10. maja biti izvedena u Beogradskom dramskom pozorištu.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Gorana Gluhakovića, frontmena OK benda koji će nam predstaviti njihovu novu pesmu koja nosi naziv "Cepam tvoje slike".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'