AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U ovom Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Ivanom Tasovcem, direktorom Beogradske filharmonije, Zoranom Milivojevićem, karijernim diplomatom i Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti".

U Temi jutra čućete ispovest majke koja je nakon što joj je u porodilištu saopšteno da je njena beba umrla, posle višegodišnje potrage, svoju ćerku živu i zdravu pronašla u Beču.

Šta znači kada neko sa dva promila alkohola sedne za volan, ko se nasilnički ponaša na putevima, koliki rizik može predstavljati samo jedan prolazak kroz crveno svetlo i da li će najnovije izmene zakona definitivno ukloniti potencijalne ubice sa naših ulica, pitamo direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja Damira Okanovića i predsednika Asocijacije za bezbednost motociklista dr Vladimira Jeftića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li će Žalbeno veće Mehanizma u Hagu danas preinačiti presudu kojom je Vojislav Šešelj pre dve godine oslobođen optužbi Haškog tribunala, i kakve presude možemo da očekujemo po završetku žalbenih postupaka za Radovana Karadžića i Ratka Mladića, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa dr Vojislavom Šešeljom, liderom Srpske radikalne stranke, i advokatima Goranom Petronijevićem i Brankom Lukićem.

Kako se čuva životna sredina učimo ovog jutra od beogradskih školaraca, finalista gradskog takmičenja Eko kviza koji će u studiju proveravati i znanje voditelja Novog jutra.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo divu srpskog glumišta Jelisavetu Seku Sablić, sa kojom ćemo razgovarati o nagradama koje je nedavno dobila od Jugoslovenskog dramskog pozorišta ali i o predstavama koje igra u ovom tetaru.

Iluzionisti Piksi i Zeka i ovog jutra će nam pokazati neki od njihovih sjajnih mađioničarskih trikova.

Gost rubrike Hit jutra biće Šako Polumenta, koji će nam predstaviti pesmu "Stranac" koju je nedavno snimio u duetu sa momcima iz Leksington benda.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'